Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияЖурналистката Калина Влайкова заяви в предаването Пресечна точка

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияЖурналистката Калина Влайкова заяви в предаването Пресечна точка
Коментари Харесай

Калина Влайкова: Ако не корупцията, то схемата тържествува повсеместно

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " Нова телевизия "

Журналистката Калина Влайкова съобщи в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ", че в България с изключение на корупция, има и " скица ".

" Преди няколко дни се натъкнах на следствие, направено от един възпитаник от Русе за разходването в спортното министерство. Той се е заровил в тази тематика, а репортажът му е оповестен в ученическо издание преди от служебното държавно управление да разгласят проблемите с финансирането на федерациите. Това момче е употребило безусловно налична информация. Явно всичко по един или различен метод е " скица ". От най-минималното - " нещо да източим бензина в предприятието ", до най-големите средства, отпускани в спорта, опазването на здравето и така нататък Ако не корупцията, то схемата в действителност тържествува навсякъде. Това е извънредно фрустриращо. Не знам на какво се дължи - дали липса на надзор или на манталитетно ниво ", сподели тя.

" На всички избори в последните години все по една изненада става. Защо да няма нов победител в този момент ", попита Влайкова.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР